Muziek

De Spreektuin biedt naast logopedie ook muziekles. Naast de werkzaamheden als logopedist is Marloes muzikant. Ze speelt verschillende instrumenten, zoals trompet en bariton en is dirigent bij het opleidingsorkest van de fanfare in Lennisheuvel. Daarnaast is zij repetitor bij de Beyerslandkapel in Lennisheuvel. Tevens speelt ze bij verschillende bands en orkesten binnen en buiten Boxtel. 

“Omdat ik muziek als mijn grote passie zie, vind ik het geweldig om hier zo veel mogelijk op een dag mee bezig te zijn. Ik word erg enthousiast wanneer ik deze passie kan overbrengen op anderen en geef daarom graag muziekles”, zegt Marloes. 

Bij De Spreektuin kun je trompet, flugel, cornet, bugel en bariton leren spelen. Wil je graag een van deze instrumenten leren bespelen maar heb je geen instrument tot je beschikking? De Spreektuin verzorgt ook de verhuur van instrumenten. De eerste les is gratis zodat je altijd eerst een proefles kunt nemen op elk gewenst instrument. Het is mogelijk om je officiële muziekdiploma’s te behalen bij De Spreektuin en er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar bands en orkesten binnen en buiten Boxtel.  Het is mogelijk muziekles te krijgen op locatie, maar wil je liever niet met je instrument op de fiets naar de muziekles? Dan komt De Spreektuin gewoon bij de thuis. 

Tarieven
Muziekles €10,00 per 30 minuten (groep van minimaal 2 personen)
Muziekles € 15,00 per 30 minuten (individuele les)
Huur instrument € 10,00 per maand

Tarieven zijn incl. BTW.