Coaching

Na haar opleiding voor Logopedie rondde Marloes in 2012 de opleiding voor Neuro Linguistisch Programmeren af bij Herman Korfage en Huub Mennen. In combinatie met de logopedie opleiding heeft dit ervoor gezorgd dat Marloes zich gespecialiseerd heeft in coaching op het gebied van taal en communicatie. Hierbij kun je denken aan:

  1. Training Spreken Zonder Accent: wanneer men in een dialect spreekt of wanneer men Nederlands als tweede taal heeft, dan is dat vaak te horen. We noemen dit dan een accent. De Spreektuin coacht mensen om Algemeen Beschaafd Nederlands te spreken zonder accent. Dit gaat volgens een traject dat specifiek per persoon vastgesteld wordt tijdens de gratis intake. 
  2. Communicatietraining: heb jij moeite om jezelf duidelijk te maken, vind je het lastig om voor jezelf op te komen en heb je moeite om je eigen mening kenbaar te maken? De Spreektuin gebruikt NLP technieken om je hierin te coachen.
  3. Stem- en gesprekstechnieken voor call center medewerkers: wanneer je als telefoniste de hele dag je stem moet gebruiken, is het belangrijk dat je je stem of een goede en gezonde manier gebruikt. De Spreektuin coach call center medewerkers hierin. 

Tarieven:

Intake: gratis
Sessie van 30 minuten: €30,00
Sessie van 60 minuten: € 50,00
Telefonisch overleg: €15,00
Verslaglegging voor derden: €25,00